Koledar

2020
junij
2020/06/08
ponedeljek
2020/06/08
18. maj 2020

Uporaba športnih prostorov

Vse popoldanske uporabnike športnih prostorov obveščamo, da zaradi razmer do nadaljnjega ni možna uporaba le-teh. Hvala za razumevanje.


15. junij 2020

NOVI ROKI ZA VPIS V SREDNJE ŠOLE

Vpis bo potekal med 30. 6. 2020 in 6. 7. 2020. O točnem terminu in ostalih podrobnostih boste obveščeni po pošti (obvestilo o sprejemu). Več o vpisu si preberite na tej povezavi.


5. junij 2020

Razpored vračanja učbenikov in knjig iz knjižnice

Letos zaradi znanih okoliščin vračanje učbenikov in knjig poteka nekoliko drugače. Razredi ste razdeljeni na polovice, v oklepaju poleg razreda so začetnice vaših priimkov. Prosimo, da razpored natančno upoštevate. Poskrbite za to, da v šolo prihajate v tišini, saj je še vedno čas mature. Vstopajte skozi vhod za dijake in pojdite naravnost v knjižnico. Po vračilu knjig pa šolo takoj zapustite. Bodite natančni in zares zberite vse učbenike in knjige, ki ste si jih izposodili. Vrnite tudi učbenike, ki jih boste potrebovali še v naslednjem letniku. Jeseni si jih boste izposodili znova.
Termin za zamudnike je namenjen izključno izjemnim primerom.
V šolo morate vstopati z maskami in paziti na medsebojno razdaljo 1,5m.

POVEZAVA DO RAZPOREDANa spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se